perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tieteellisiä läpimurtoja ja markkinavoimien valjastusta.

Fuck the Pavlov! Meitsi on ehdollistamisen kuningas.
Olen nimittäin huomannut sen viime päivien aikana.
Vajaan seitsemän kuukauden ikäinen vauvamme on vielä hieman liian pieni istumaan syöttötuolissaan, joten olemme käyttäneet hänen ruokinta-alustanaan BabyBjornin maanmainiota sitteriä.
Ylimaallisen säntillisistä ruokarutiineistaimme johtuen myös vauvamme ruoanulostulorutiinit toimivat kellontarkasti. Viimeisten päivien aikana nämä tapahtumat ovat synkronoituneet siinä määrin, että aina ruokaillessaan poikani vääntää mojovat paskat. Poitsu ei juurikaan sitterissään vietä aikaa muuten kuin syödessään, ja koska syöminen sekä paskominen ovat viime aikoina linkittyneet hyvin tiivisti toisiinsa, päästin sisäisen venäläisen koirapsykologini valloilleen. Asetin vauvan ei-syömistarkoituksessa sitteriin ja kymmenen sekunnin sisällä alkoi uskomaton äherrys. Toistin tutkimukseni neljän tunnin kuluttua uudelleen ja lopputulos oli sama.

M.O.T.

MEITSI ON PASKOMISEN PAVLOV!!!!

Blogimaailmasta ja -kulttuurista jotain tietävä vaimoni selitti minulle, että jotkut bloggaajat saavat tuotelahjoja eri firmoilta, jos lupaavat sitten "puolueettomasti" kertoa niistä blogikirjoituksissaan.
Termi tuolle oli joku b -kirjaimella alkava, buschööleeraus?
Jos joku tietää oikean termin niin kommentoikoon, minua se ei henkilökohtaisesti kiinnosta googlauksenkaan vertaa.
Otin asian esille siksi, että mikäli tätä surkuhupaisaa kirjoitteluani lukee esim. joku
Sony Playstationin, Karhu-oluen tai Applen tuotteiden edustaja niin ryhdyn erittäin mielelläni joko puolueettomaksi tai härskin puolueelliseksi ko. tuotteiden buschööleeraajaksi. Bonuksena lupaan liittää arvosteltavat tuotteet loogisesti välttämättömiksi arjen työkaluiksi kaikille koti-isille sekä haukkua kilpailevan yrityksen vastaavia aikaansaannoksia riemunkirjavin sanankääntein.

Adios.

1 kommentti:

  1. Buzzausta siis :) Ja buzzador on hlö.
    Tuotelahjoja voi myös saada ilman buzzadorina olemistakin eli jos niitä oluita alkaa sinne sataa, ni ilmottele!

    VastaaPoista

Pidätän täyden oikeuden poistaa huonot, tyhmät, vittumaiset tai muuten vaan turhat kommentit :)