tiistai 2. heinäkuuta 2013

Avoin kirje vauvojen puhdistuspyyhkeiden a.k.a. perserättien valmistajille.

Rakkaat asswipe -teollisuuden tuotekehittelyn edustajat.
Olen nykyisestä elämäntilanteestani johtuen tuotteidenne aktiivinen kuluttaja ja mielestäni itse tuote onkin, valmistajasta riippumatta, varsin mainio ja monikäyttöinen.
Toivoisin kuitenkin, että huomioisitte tuotteen yleisimmät käyttötarkoitukset sekä käyttötilanteet suunnitellessanne sen pakkausta.
Puhdistuspyyhettähän käytetään yleisimmin takapuolen siivoamiseen ulosteesta, joka on, tilanteista riippuen, saattanut muhia, veltostua ja levitä vaipassa pahimmillaan usean tunnin ajan.
Vaipanvaihtotilanteessa tärkeimpiä yksittäisiä seikkoja ovatkin mielestäni tilanteen jouhevuus sekä, varsinkin kakkavaippoja vaihdettaessa, yleinen siisteys.
Kysynkin siis mitä kunnioittavammin seuraavaa:

ONKO IHAN VITUN MAHDOTONTA TEHDÄ PERSERÄTTIPAKKAUSTA, JOTA VOISI KÄYTTÄÄ YHDELLÄ KÄDELLÄ?

Tyypillisessä vaipanvaihtotilanteessahan vaipan avaamisen jälkeen toisella kädellä pidetään vauvan jalkoja ylhäällä, jottei vaipassa ja takapuolessa oleva uloste pääsisi suuremmin leviämään. Toisella kädellä olisi samanaikaisesti tarkoitus puhdistaa vauva ulosteesta seuraavan vaipan pukemista silmällä pitäen.

Pakkauksessa tulisi siis käyttötarkoituksen ja -tilanteen helpottamiseksi olla helposti avattava ja suljettava kansi (pisteet Liberolle, teillä tämä asia on ymmärretty).
Ei siis surkeasti kiinnitettyä kusista muoviliuskaa sysipaskalla liimapinnalla, kuten esim. Pirkalla tai Eldoradolla. Vähänkin hektisemmässä vaipanvaihtotilanteessa tämä "sulkumekanismi" irtoaa   ensirepäisyllä, jonka jälkeen pakkauksen loput pyyhkeet eivät ole käytettäessä enää kosteuspyyhkeiksi luokiteltavia.
Tuotteet tulisi myös sijoittaa pakkaukseen siten, että niiden poistaminen pakkauksesta yksi pyyhe kerrallaan -periaatteen mukaisesti olisi mahdollista ilman pinsettejä tai Wolverinen apua.
Itse en ole vielä törmännyt yhdenkään valmistajan pakkauksiin, joista pyyhkeen saisi, pakkauksen ensimmäistä pyyhettä lukuunottamatta, poistettua yksi kerrallaan, ainakaan yhdellä kädellä.

Mielestäni en pyydä mahdottomia. Tiedän, että tuotteillanne on nykyisenkaltaisissa pakkauksissaankin hyvä menekki mutta käyttömukavuuden lisäämiseksi sekä mattojen/lattioiden/hoitoalustojen paskatahrojen vähentämiseksi toivon vilpittömästi, että joskus saamme ostaa vauvojen kosteuspyyhkeitä sellaisissa pakkauksissa, jotka antavat tälle sanitettituotteiden kruunaamattomalle kuninkaalle sen ansaitseman elinympäristön.

Kiittäen

Jyri

PS. Omien vanhuusiän virtsankarkailuongelmieni alkaessa lupaan olla brändiuskollinen sille tuotemerkille, joka ensimmäisenä tuo markkinoille käyttäjäystävällisesti pakatut vauvojen kosteuspyyhkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidätän täyden oikeuden poistaa huonot, tyhmät, vittumaiset tai muuten vaan turhat kommentit :)